Omroep Human

Onlangs kwam Petra van Human langs in mijn caravan voor een interview en mini filosofisch gesprek, ze vertrok met een vraag op zak. Klik op de foto om het eerste deel van het interview te lezen, het hele artikel vind je terug op de website van Human!

Hard//hoofd

Een van de bezoekers van mijn praktijk schreef een essay over zijn filosofische gesprekken. Lees hier Een essay over de bewegingen van mijn denken!

Flow Magazine

Een tijd geleden werd ik geïnterviewd door Flow Magazine voor de rubriek ‘Wat ben je aan het doen?’. Kort daarop volgde een fotoshoot in mijn praktijk in Groningen et voilà, klik op de foto voor het resultaat!

Podcast DatMag

Voor wie 1 uur 39 minuten en 14 seconden over heeft of gewoon heel erg nieuwsgierig is naar mijn gesprek met Teodor Lazarov, klik op de foto voor deze podcast!

De vraag bevragen

Voor Geneeskunde studenten ontleedde ik een aantal vragen als ‘Hoe weet ik zeker dat ik arts wil worden?’ en ‘Hoe ga ik om met stress?’. Samen met een interview door een van de coassistenten leidde dit tot een mooi inkijkje in mijn filosofische praktijk. Klik op de foto voor het hele artikel!

Paradigm festival

Paradigm in Groningen was het eerste festival waar ik ‘per ongeluk’ met mijn caravan belandde voor mini filosofische gesprekken. Dat weekend werd Wijsheid op Wielen geboren! De caravan werd gespot door een journalist van het Dagblad van het Noorden, lees het hele artikel door op de foto te klikken.

Groninger Gezinsbode

Nog voordat ik mijn praktijk opende werd ik geïnterviewd door Arjen Zijlstra van de Groninger Gezinsbode over mijn reis door Afrika en mijn keuze om niet als arts te gaan werken. Het artikel ‘Vragen naar de onbekende weg’ kun je nalezen door op de foto te klikken.